Un jugador de la selecció catalana a la GoldenCat

GRADERIA PLENA A LA GOLDENCAT MASCULINA

MANRESA, 4 de juliol de 2023. Els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol les graderies del pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà van bullir amb la GoldenCat masculina. La competició va reunir les seleccions nacionals de Catalunya, Portugal, Itàlia i França, que van oferir un espectacle de primer nivell. Amb un format de lligueta, els equips van lluitar intensament pel títol i l’orgull de representar els seus països.

La selecció nacional catalana entrava a la competició com a defensora del títol i amb l’esperança de repetir l’èxit de l’any passat. No obstant això, Portugal es va mostrar implacable des del primer partit i va dominar amb un joc brillant i un gran nivell tècnic.

La selecció catalana, malgrat la seva defensa del títol, va acabar en una respectable tercera posició. Malgrat no haver pogut repetir el triomf anterior, els jugadors catalans van mostrar un joc de gran qualitat i van lluitar fins a l’últim minut. Van oferir una gran actuació que va mantenir als espectadors enganxats a cada moviment sobre el patí.

Aquesta edició de la GoldenCat masculina va ser un èxit en termes d’organització i participació. L’esdeveniment va atreure un gran nombre de seguidors i va oferir emocionants enfrontaments entre les millors seleccions internacionals. Mutuacat, com a patrocinadora de la Federació Catalana de Patinatge, hi va ser present i va tenir l’orgull de veure el seu nom estampat a les samarretes de la selecció catalana.

Descarrega la notícia