Corredors al Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona

GRAN ÈXIT DEL MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME CIUTAT DE BARCELONA

MANRESA, 7 de juliol de 2023.  Dimecres es va celebrar amb gran èxit el Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme amb la col·laboració de l‘Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. L’estadi Serrahima ha estat l’escenari d’aquest esdeveniment esportiu de primer nivell, que ha comptat amb la participació de 350 atletes de diferents països.

El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona ha congregat els millors atletes catalans, així com figures internacionals destacades en diferents disciplines. Des de velocistes fins a saltadors, passant per llançadors i corredors de fons, l’estadi Serrahima s’ha omplert de talent i emoció en cada competició.

Els atletes han lluït amb orgull el dorsal amb el logotip de Mutuacat, patrocinadora oficial de la Federació Catalana d’Atletisme, que ha donat suport a aquest esdeveniment i ha contribuït al seu èxit.

Durant el Míting, s’han batut diversos rècords i s’han vist actuacions impressionants per part dels atletes participants. El públic, entusiasmat i entregat, ha pogut gaudir de la competició i ha donat suport als esportistes amb aplaudiments i crits d’animació.

Amb el seu èxit, el Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona es consolida com una de les competicions més esperades del calendari atlètic. Esperem amb il·lusió l’edició de l’any vinent, que segurament superarà totes les expectatives i seguirà potenciant el talent i l’excel·lència de l’atletisme a Catalunya.

Descarrega la notícia