EL GRUP MUTUACAT TRASLLADA LES OFICINES DE VIC A UN NOU EMPLAÇAMENT 

Som Prevenció i Mutuacat estrenen locals

Vic, 5 d’abril de 2024  – Les empreses Mutuacat, Som Prevenció, del Grup Mutuacat, anuncien el trasllat de les seves oficines de Vic a un nou espai situat al carrer Molí d’en Saborit, 2, 4t, 5a. El canvi d’ubicació serà efectiu a partir del dia 8 d’abril.

Aquest canvi s’ha realitzat amb l’objectiu de millorar els serveis oferts i proporcionar un entorn més òptim per a clients i empleats. Les noves instal·lacions ofereixen un espai més modern, sostenible i accessible per als clients. 

Les noves oficines estan ubicades en una zona tranquil·la i amb aparcament, a prop del Temple Romà:

                                            Molí d’en Saborit, 2, 4t, 5a  VIC

Tot i el canvi d’ubicació, els números de telèfon i adreces electròniques continuen sent els de sempre. A més, l’horari d’atenció al públic també serà el mateix.

El personal del Grup Mutuacat que treballa a Vic valora molt positivament el canvi d’ubicació.

“Aquest trasllat representa un pas fonamental per a millorar la nostra infraestructura i oferir un entorn més modern i sostenible que ens permetrà oferir un millor servei als nostres clients, a la vegada que contribuïm a la protecció del medi ambient”, afirma Gemma Soley, Delegada d’Osona de Mutuacat.

Per la seva banda, Sara Noguer, responsable de l’oficina de Vic de Som Prevenció manifesta: “Estem molt il·lusionats amb el trasllat a les noves instal·lacions. Aquest espai ens permetrà oferir un millor servei als nostres clients, sobretot perquè  la nova ubicació és més accessible i tranquil·la. Els usuaris del Servei de Vigilància de la Salut no tindran problemes d’aparcament quan vinguin a visitar-se.”

El Grup Mutuacat vol agrair la confiança dels seus clients i convidar-los a visitar les noves instal·lacions, on continuaran oferint mateixos nivells d’excel·lència i professionalitat que han caracteritzat la seva trajectòria.

/ Actualitat / Tags: , , ,