Signatura del conveni entre Mutuacat i el Colegio de Mediadores de Seguros de Zaragora

ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI DE SARAGOSSA

MANRESA, 19 de març de 2024. El Colegio de Mediadores de Seguros de Zaragoza i Mutuacat han signat un acord de col·laboració. Van formalitzar la signatura, a la institució saragossana, Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, i Miguel de las Morenas, president del Col·legi.

També va ser-hi present Víctor Domingo, delegat i responsable del ram esport i oci de Mutuacat. Precisament, Domingo farà una conferència properament a la seu del Col·legi per parlar de les assegurances esportives.

En la reunió, Martínez va aprofitar per presentar a la direcció del Col·legi aragonès el nou web multilingüe de Mutuacat dedicat a les assegurances d’esport i lleure: sport.mutuacat.org. Alhora va compartir els bons resultats de l’asseguradora l’any 2023.

Per Martínez, aquest conveni amb la institució saragossana suposa “l’inici d’una relació, a la qual augurem un llarg futur. Estar al costat dels mediadors sempre ha estat una prioritat per a Mutuacat. Segur que els mediadors aragonesos trobaran en les nostres assegurances d’esport i lleure una oportunitat de treballar amb una entitat propera, àgil i moderna”.

D’altra banda, de las Morenas afirma que “des del Colegio de Mediadores de Seguros de Zaragoza ens sentim molt satisfets per aquest acord, que demostra la bona sintonia entre totes dues institucions”.

Aquest acord de col·laboració té com a eixos principals el foment de les activitats formatives i de millora de la professionalització de la mediació d’assegurances. També el suport als actes de caràcter professional que agrupen els mediadors col·legiats i la presència continuada de Mutuacat a les diferents accions que el Col·legi realitza.

CA