Víctor Domingo a la carpa de Mutuacat durant la Fira de Consum Sobirà de Sabadell

FIRA DE CONSUM SOBIRÀ A SABADELL

 

MANRESA, 8 de maig de 2023. Dissabte, 6 de maig, la Rambla de Sabadell va acollir la Fira de Consum Sobirà, de 10 del matí a 8 del vespre. Organitzada per Anem X Feina, el Consell de la República i Òmnium Sabadell, la fira va aplegar entitats, empreses i negocis compromesos amb el país.

Com en totes les fires de consum sobirà, al darrere hi ha la voluntat de promocionar el consum local. Sobretot es vol  impulsar les petites i mitjanes empreses catalanes i donar la possibilitat al consumidor d’invertir sense por en empreses del nostre país.

Com que el temps acompanyava, fins al migdia que es va girar vent, l’afluència va ser considerable, sobretot al matí. Els transeünts, van poder passejar, comprar i demanar informació en un ambient relaxat. Alhora, una bona part d’ells era ben conscient del poder que té el consum i en feia un acte empoderament.  

També Mutuacat, com a entitat catalanista, va ser a la fira durant tot el dia per donar informació i atendre a nombroses  persones interessades en assegurances catalanes. A part, d’això, per a nosaltres assistir a les fires de consum sobirà és una manera de refermar la nostra defensa i promoció del territori. Estem fermament compromesos amb Catalunya i apostem sempre pel consum proper. Col·laborar amb fires de productors locals arreu del territori és una manera d’ajudar a fomentar el consum estratègic.

 

Descarrega la notícia

CA