Leo Martínez subjecta la placa que la FC de Patinatge va concedir a Mutuacat

5a GALA DEL PATINATGE CATALÀ 

Mutuacat, reconeguda per la seva tasca de suport al patinatge català

 

MANRESA, 21 de febrer de 2024. Dimart, 20 de febrer es va celebrar la 5a Gala del Patinatge Català a la sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona.  L’esdeveniment, fou organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i va reunir a més de 300 persones. El seu objectiu és reconèixer els mèrits d’esportistes, tècnics, clubs, dirigents, àrbitres, jutges, empreses, institucions i personalitats que han contribuït significativament al patinatge català.

Tot i que van ser molts els premiats, les distincions més destacades van aconseguir-les Judith Pareja i Pau Garcia. Els dos joves han estat escollits els millors esportistes de 2023 d’entre les onze disciplines de la Federació Catalana de Patinatge.

Mutuacat, patrocinadora de la Federació Catalana de Patinatge, va rebre una de les plaques Federació pel seu suport constant a l’esport i, en particular, al patinatge. La Federació va voler destacar així el seu compromís  amb els valors del patinatge, com ara l’esforç, la dedicació, la superació personal i el treball en equip.

La gala, amenitzada pel Cor de l’Auditori, va ser memorable per a tots els assistents i un merescut reconeixement als esportistes que han aconseguit grans fites durant l’any 2023.

Leo Martínez, que representava l’asseguradora a la cerimònia, va manifestar: “Ha estat un gran homenatge a l’esforç, la dedicació i el talent.”

En resum, la 5a Gala del Patinatge Català va reprentar un reconeixement a la tasca de tots aquells que treballen per fer del patinatge un esport cada vegada més fort i popular a Catalunya.

CA