No soc vella: soc jove amb molta experiencia

TENIR SEIXANTA ANYS: SER JOVE AMB EXPERIÈNCIA

Si per als nostres avis fer seixanta anys significava ser vell, actualment les persones d’aquesta edat viuen una de les millors èpoques de la vida. Tenen experiència i saben el que volen, porten una vida activa amb menys obligacions que anys enrere i veuen la jubilació a tocar amb la perspectiva de gaudir de més temps lliure.

Generalment tenen força bona salut (malgrat els “si no fos”), però tot i no haver perdut  l’energia són conscients de la importància de la salut. Per això saben que cada cop necessitaran més assistència sanitària. Per tant, molts d’ells, si no en tenen, busquen assegurances de salut.

Val a dir, però, que no totes les asseguradores són iguals. Aquest col·lectiu representa un públic desitjable per a les companyies mercantils, mentre gaudeixen de bona salut, però és una pràctica habitual en el mercat de fer-los fora quan comencen a tenir “massa” problemes. Ho fan incrementant els preus exageradament any rere any fins que la persona assegurada no pot assumir la quota.

Per això, és molt important contractar la pòlissa de salut en una entitat ètica, com Mutuacat. Ara, a més, té en vigor la campanya Salut Sènior, destinada a persones de 60 a 64 que contractin una nova pòlissa de salut.

La campanya no només els permet beneficiar-se d’un preu especial fins que facin 65 anys, sinó que a més tenen el compromís per tota la vida d’una entitat que no fa negoci amb la salut.

Descarrega la notícia aquí

CA