Un moment de les taules rodones del matí de La Febrerada

LA FEBRERADA

MANRESA, 13 febrer de 2023. Divendres, 10 de febrer vam assistir a la Febrerada, la 1a Festa i Trobada de l’Economia Social i Solidària de Barcelona. Amb l’objectiu de generar trobades i sinèrgies entre les iniciatives de l’ESS, la Febrerada va tenir dos espais diferents. Al matí el Centre Cultural Albareda va acollir espais de conversa i ponències; mentre que a la tarda, l’acte va continuar amb un to més festiu a  Paral·lel 62.

L’espai de reflexió va començar amb la ponència “Alternativas Económicas”de Pere Rusiñol. També va comptar amb diferents taules de treball per compartir els principals avenços i resultats de l’Estratègia #ESSBCN2030 i debatre sobre els reptes en el creixement de l’ESS, la creació d’ocupació de qualitat, la construcció d’aliances sectorials i territorials i la generació de política pública transformadora.

La jornada va continuar a la tarda amb el programa radiofònic en directe Carne Cruda. Tot seguit, Anna Polo i Oye Sherma van conduir la vetllada amb actuacions de Carlota Flâneur, Rodrigo Laviña y su Combo, Tribade i DJ Slimboy Flacko.

Per a Mutuacat la trobada va ser molt enriquidora. Les ponències i taules rodones eren inspiradores i va ser molt gratificant compartir experiències amb altres agents de l’economia social i solidària.

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags:
CA