Cartell Matagalls-Montserrat 2023

MATAGALLS-MONTSERRAT 2023

Aquest any Mutuacat ha regalat el servei de Telemedicina als participants

MANRESA, 18 de setembre de 2023. Aquest cap de setmana passat, ha tingut lloc un dels reptes més emocionants i gratificants de Catalunya: la travessa Matagalls-Montserrat. Aquest esdeveniment, organitzat pel Club Excursionista de Gràcia, és la travessa degana del país i sens dubte, una de les més emblemàtiques.

La primera Matagalls-Monserrat es va caminar l’any 1972 i no ha deixat de ser una marxa popular, no competitiva. Ara bé, la primera travessa van participar-hi 200 persones, molt per sota dels 3000 participants actuals. De fet, hi ha una allau de sol·licituds per fer-la, però per qüestions organitzatives i de sostenibilitat, el màxim de dorsals són 3000.

 La travessa Matagalls-Montserrat és una de les proves més emocionants per als amants de la muntanya a Catalunya. Amb una distància de 84,3  quilòmetres, els participants es veuen immersos en un entorn natural majestuós que  passa pels Parcs Naturals de Sant Llorenç de Munt i l’Obac i pel Massís de Montserrat. Un recorregut que transcorre per un seguit de pistes, corriols i camins que passen per ‘Aiguafreda, Sant Llorenç Savall, Matadepera, Vacarisses i Monistrol de Montserrat i finalment arriba al Monestir de Montserrat.

Aquesta 44a edició de la Matagalls-Montserrat va atreure participants d’arreu, amb l’objectiu de superar els seus límits personals i gaudir de la bellesa de la natura. La travessa és un autèntic desafiament que posa a prova la resistència física i mental dels participants, així com les seves habilitats en muntanya.

Mutuacat assegura cada any els participants i col·labora com a patrocinadora en la travessa. Per això sol fer un regal als marxaires, que en aquesta 44a edició  ha consistit en l’accés gratuït al seu servei de telemedicina. La intenció és que puguin fer consultes de salut des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags: , ,
CA