MÍTING INTERNACIONAL CATALUNYA 2024

 

Manresa, 29 de gener de 2024.  Dissabte passat va tenir lloc la novena edició del Míting Internacional Catalunya d’Atletisme a la Pista Coberta de Sabadell. L’ esdeveniment que va ser tot un èxit, que va atraure a més de 1.700 espectadors. Mutuacat, patrocinadora de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), va ser representada  a l’esdeveniment per Sergi Macià, director general.

Es van batre quatre rècords

Amb la participació de 270 atletes provinents de 42 països diferents, el Míting va estar marcat per les actuacions de diversos atletes destacats. Per exemple, la francesa Amandine Bossier, que va batre el rècord del Míting en els 400 metres llisos. O la txeca Tereza Elena Sinova, que el va batre en els 60 metres tanques. També va ser destacable l’actuació de  la britànica Amela Campbell, que va establir la primera marca femenina de pes en un Míting Internacional Catalunya PC. A més, i el marroquí Abdelati El Guesse  va guanyar els 800 metres llisos.

També cal destacar les actuacions dels atletes catalans, com la de Marta Mitjans, que va aconseguir el rècord de Catalunya sub-20 en els 800 metres llisos.  Aleix Pi va guanyar la prova de perxa masculina. I Esther Guerrero va acabar segona en els 1.500 metres llisos femenins.

A la llotja presidencial, entre membres de la Junta de la FCA, encapçalada per la presidenta, Mercè Rosich, també es trobava Anna Caula. La secretària general de l’esport va fer una valoració positiva de la cita.

També va valorar-la positivament, Sergi Macià, director general de Mutuacat. “El Míting Internacional Catalunya d’Atletisme és un esdeveniment que contribueix a la promoció de l’esport i la salut a Catalunya”, va afirmar Macià “Estem orgullosos de ser patrocinadors d’aquesta prova i de poder donar suport a l’atletisme català”.

Presència mediàtica

El Míting va ser organitzat per Robert Díez, amb el suport de la FCA. I va comptar amb la presència de dues televisions, TV3 i TVE, que van emetre en directe el Míting a través dels seus canals esportius, Teledeporte i Esport3. A més, una vintena de mitjans de comunicació van ser-hi presents, amb una trentena de professionals gràfics i periodistes.

En resum, el Míting Internacional Catalunya 2024 va ser una jornada d’atletisme espectacular, plena d’emocions, rècords i moments inoblidables.

CA