la mitja

UNA MITJA ESPLÈNDIDA

Mutuacat col·labora en la 34a edició de la Mitja de Granollers

Manresa, febrer de 2020. Diumenge 2 de febrer, es va celebrar sota un sol esplèndid la 34a edició de la Mitja Marató Internacional de Granollers, les Franqueses i la Garriga.

Mutuacat,l’asseguradora líder de l’esport català, ha vetllat pels participants i ha tornat a figurar entre els col·laboradors d’aquest gran esdeveniment esportiu. Es tracta d’una cursa amb gran tradició, que tot i comptar atletes d’elit no ha perdut el caràcter popular dels seus inicis i, per tant, ofereix l’al·licient als corredors de competir al costat de grans figures de l’atletisme internacional.

Un dels grans secrets de la Mitja, però, és que no només és una prova esportiva, és un recorregut per tres municipis que es bolquen a la cursa, és el caliu que acompanya els participants, són uns voluntaris molt motivats, les activitats que l’envolten durant l’any, com per exemple el Tast de la Mitja a l’octubre, etc.

Els guanyadors d’aquesta edició van ser Stephen Mokoka, en categoría masculina, amb un registre d’1h.01:28,  i Darya Mykailova, en categoría femenina que va fer el recorregut en 1h.09:10.

Els guanyadors reals, però, van ser els prop de 8000 els esportistes que van participar a alguna de les curses de la jornada, la Mitja, els 10Km, el Quart, o bé la Mini que es va córrer el dia anterior.

Descarrega la nota de premsa aquí

/ Actualitat / Tags: ,
CA