Míting Internacional de Catalunya

MUTUACAT AL MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

  • Gran jornada atlètica amb un bon nivell de marques
  • Mutuacat fa costat a la Federació Catalana d’Atletisme al Sant Jordi

MANRESA, 9 de febrer de 2021. Ahir 8 de febrer, Mutuacat, com a patrocinadora  de la Federació Catalana d’Atletisme, va ser present al Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta. L’acte, que ja arriba a la sisena edició, va tenir lloc al Palau Sant Jordi. Van participar-hi els  millors atletes catalans, de la resta de l’estat i una important participació internacional. No és estrany, doncs, que fos una gran jornada atlètica amb un bon nivell de marques. 

Així, en els 3.000 m es va veure les tres millors marques, amb dos rècords d’Espanya de Reyes Estévez (més de 40 anys) i Pol Oriach (sub20). I amb un registre excel·lent de Carlos Mayo, guanyador de la final.

També en la prova dels 3000 m, però en categoria femenina, Carla Domínguez va establir un nou rècord de Catalunya Sub20. I en la prova dels 800 m en va establir un altre, Marina Martínez.

D’altra banda cal destacar l’actuació de Maria Vicente, que es va imposar per una centèsima a la Caridad Jerez, als 60 m tanques. 

Un cop més Mutuacat, asseguradora líder de l’esport català, ha fet costat a la Federació Catalana d’Atletisme i ha participat al Míting amb els seus serveis i amb la presència de Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de l’entitat.

Descarrega la notícia aquí

/ Actualitat / Tags: , , , ,
CA