Representants de la FC de Patinatge i Mutuacat

MUTUACAT I LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE RATIFIQUEN LA SEVA ALIANÇA 

 

Signatura del conveni de patrocini

 

MANRESA, 29 de febrer de 2024. Mutuacat i la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) han signat un nou conveni de patrocini que consolida la seva llarga i fructífera col·laboració. Aquest acord reafirma l’aposta conjunta per impulsar el desenvolupament i la promoció de les disciplines de patinatge a Catalunya. 

Efectivament, Mutuacat i la FECAPA han mantingut una estreta relació durant anys. Asseguren des de fa set anys els federats d’hoquei i patinatge artístic. També protegeixen els federats de patinatge de velocitat i altres disciplines. A més, han col·laborat amb èxit en la implantació del casc per als jugadors d’hoquei. Aquesta és una mesura pionera que ha demostrat ser eficaç en la reducció de l’accidentalitat dels esportistes.

L’acte de signatura del conveni va tenir lloc en les instal·lacions de la FECAPA. Van assistir-hi, en representació de la Federació, el seu president, Benjamí Pons, i el tresorer Alfred Verdaguer. Per Mutuacat, van ser-hi Leo Martínez, adjunt a la Direcció General i el doctor José Ignacio Casellas, director mèdic de l’asseguradora.

Per a Mutuacat, aquesta renovació de la col·laboració és un motiu de satisfacció. “És un gran honor veure el nostre nom a la samarreta de la selecció catalana d’hoquei patins. Aquesta aliança no només reflecteix el nostre compromís amb l’esport, sinó també la confiança continuada en la nostra capacitat per assegurar i contribuir al benestar dels esportistes catalans”, va afirmar Leo Martínez. 

Amb aquest acord, Mutuacat i la FECAPA reafirmen el seu compromís amb el creixement sostenible i la promoció dels esports de patinatge a i el suport constant als federats. Aquesta aliança és un exemple d’èxit en el món de l’assegurança i l’esport català.

CA