Víctor Domingo parlant en una coferència sobre assegurances esportives

PONÈNCIES SOBRE ASSEGURANCES ESPORTIVES I DE LLEURE

MANRESA, 22 de maig de 2023. La setmana passada va tenir lloc la darrera sessió de formació sobre assegurances esportives i de lleure, que ha impartit Víctor Domingo.

Domingo, especialista de Mutuacat en aquest tipus d’assegurances, va traslladar-se als col·legis de mediadors de Barcelona, Girona, i Lleida per compartir coneixements amb els agents i corredors i ressaltar les oportunitats de negoci d’aquest ram. 

Un sector en creixement

El món de l’esport es troba en creixement continu, amb noves disciplines i amb un increment dels hàbits esportius de la població. De fet, en cinc anys la pràctica setmanal ha passat del 37% al 46,2%. A més, Espanya és el país europeu on més temps es dedica a activitats esportives outdoor: 3,7h setmanals. També cal tenir en compte que a causa del clima, les característiques geogràfiques i les infraestructures, és una de les principals destinacions en turisme esportiu. Per exemple, l’any 2022 van venir 6 milions de turistes a fer esport. 

Mutuacat: L’especialista en Assegurances Esportives i de Lleure

Mutuacat té una àmplia experiència en el mercat i està especialitzada en assegurances esportives i de lleure. Ofereix una àmplia gamma de productes asseguradors adaptats a les necessitats específiques dels esportistes, clubs esportius, centres de lleure i altres entitats relacionades amb el món de l’esport i el lleure. Té assegurats més de 120.000 esportistes federats, dona cobertura als Consells Comarcals esportius de Catalunya, lligues de futbol i bàsquet amateurs, curses populars… A part de les cobertures que marquen les lleis, permet ampliar les pòlisses segons les necessitats de cada entitat. Disposa de guia mèdica esportiva pròpia i elabora informes de sinistralitat. etc. En definitiva, ofereix a clients i mediadors d’assegurances tots els serveis i avantatges de confiar en una entitat líder en el sector.

Voluntat de Permanència i Cobertures Reial decret

Una de les característiques destacades de Mutuacat i. una raó important per confiar-hi, és la seva voluntat de permanència en el mercat assegurador esportiu. Això significa que l’empresa s’esforça per establir relacions de confiança i duradores amb els seus clients, oferint-los un servei de qualitat i cobertures adaptades a les seves necessitats particulars.

A més, Mutuacat ofereix cobertura per a les disposicions establertes pel Reial decret 849/1993, que regula les assegurances obligatòries en l’àmbit esportiu i al qual poques asseguradores s’adapten. 

Víctor Domingo, en les conferències que ha impartit als col·legis de mediadors ha tractat aquests temes i altres amb amplitud, tot posant exemples reals fruit de la seva àmplia experiència.

Descarrega la notícia

CA