Encaixada de mans entre Leo Martinez (Mutuacat) i Jaume Domingo (Consells Esportius de Catalunya)

ELS CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA I MUTUACAT RENOVEN LA SEVA COL·LABORACIÓ

MANRESA,11 de març de 2024. Aquest divendres, 8 de març, s’han reunit Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat. L’objectiu de la trobada ha estat la signatura de la renovació del conveni entre ambdues entitats. 

Des de 2021 Mutuacat ofereix protecció als més de 37.000 esportistes vinculats als consells esportius. Disposen d’una cobertura sanitària esportiva amb més de 150 centres repartits arreu del territori català.

A banda dels aspectes tècnics i la qualitat del servei, l’acord representa la continuïtat d’una aliança entre dues entitats sense ànim de lucre. Totes dues tenen una llarga història i, sobretot, comparteixen els mateixos valors esportius, socials i de territori.

Després de l’acte Leo Martínez va manifestar: “ens sentim orgullosos de donar servei a l’esport dels Consells Esportius perquè no exclou a ningú ni per aptituds ni per falta de mitjans. Només busca la formació dels infants en valors i en hàbits de vida saludable”.

I Jaume Domingova declarar: “Tenim clar els nostres valors, que sabem que l’esport és per a tothom sigui quina sigui la seva situació social, familiar, econòmica i de gènere. Per aquest motiu, oferim a tots els nostres esportistes una cobertura sanitària esportiva, pròxima, de qualitat i sobretot de territori.”

CA