Javier Barbera, president del Col·legi i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat

MUTUACAT PARTICIPA EN LA TROBADA ANUAL DE COL·LABORADORS DEL COL·LEGI DE MEDIADORS DE LLEIDA

Mutuacat va participar ahir en la Trobada anual que organitza el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida amb les entitats col·laboradores.

L’acte, que va reunir a directors/es territorials d’entitats, va servir per parlar sobre la situació del sector assegurador al territori lleidatà i sobre com millorar el servei als mediadors.

Com a representant de Mutuacat, va participar a la Trobada Leo Martínez, adjunt a la Direcció General. Després de la reunió, Martínez va destacar la importància del col·laboració entre les entitats asseguradores i els mediadors per garantir un servei de qualitat als clients.

“La trobada d’ahir va ser una oportunitat per compartir experiències i coneixements”, va afirmar Leo Martínez. “És important que treballem junts per millorar el sector assegurador i oferir el millor servei als nostres clients.”

Efectivament, Mutuacat està  fermament compromesa amb la col·laboració amb el Col·legi de Lleida per aportar suport, formació i informació essencial als col·legiats. Aquesta cooperació és fonamental per assegurar que els professionals de la mediació d’assegurances tinguin accés a les darreres novetats del sector i a nous productes.

D’altra banda, la Trobada representa una magnífica oportunitat de mantenir un contacte directe amb les altres entitats col·laboradores.

Enguany, la Trobada es va celebrar a  Cal Quitèria d’Almacelles. Allà els participants van poder seguir tot el procés de la fabricació del formatge de proximitat que hi elaboren.

De fet, el Col·legi organitza la Trobada cada any en un en un espai diferent del territori lleidatà, per apropar-la als col·laboradors i donar-los l’oportunitat de conèixer de primera mà la cultura i l’oci de les terres de ponent.

 

 

CA