Laura Vilagrà amb agents econòmics i socials de Bages

TROBADA AMB LA CONSELLERA LAURA VILAGRÀ

 

MANRESA, 20 de febrer de 2023. La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va participar aquest divendres en un esmorzar diversos agents econòmics i socials del Bages.

La trobada, fou organitzada per l’ACN i va tenir lloc a les instal·lacions de la Universitat de Manresa – FUB.  Hi van assistir més d’una quinzena d’empresaris i personalitats del món universitari, de recerca, esportiu i de la societat civil. L’objectiu era generar un espai de debat i d’intercanvi d’opinions entre perfils molt diversos.

Vilagrà qualifica la trobada com a molt profitosa

Laura Vilagrà va destacar la importància que els representants polítics es desplacin al territori per “rebre, escoltar i col·laborar” amb les persones que desenvolupen projectes socials, econòmics i industrials. “Avui hi ha hagut una representació important del Bages i han sorgit elements de mobilitat, connectivitat, i de desenvolupament econòmic i industrial que entronquen amb el Pacte Nacional per la Indústria o la previsió de noves partides pel desenvolupament d’elements de mobilitat com la C-55 o els ferrocarrils”, va exposar. La consellera va valorar la trobada com a molt profitosa. I va afegir “avui ens enduem deures, però amb ganes de fer-los i de donar resposta a les necessitats territorials”.

El director general de Mutuacat, Sergi Macià, va participar en la trobada juntament amb altres personalitats del món empresarial. Per exemple, hi estaven representats el Grup Llobet, ICL, Sensus Consultoria, Tecnium Insustrial, Cots i Claret, Deltalab, Oliva i Torras o CATUAV.

També hi eren presents el director general d’Ampans, el president del Bàsquet Manresa, la presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa i el conseller del centre corporatiu INI6.

Finalment, hi participaren la vicerectora del campus Manresa de la UVic-UCC, el director dels estudis d’Empresa de la FUB i el director general del CTFC.

 

Descarrega la notícia

/ Actualitat / Tags: ,
CA