covid-19

INFORMACIÓ COVID-19

Davant el COVID-19, disposem d’un canal d’informació i una xarxa d’alerta i detecció permanent i actualitzada, canalsalut.gencat.cat/coronavirus, el telèfon 061 de Salut Respon i la tranquil·litat que s’han preparat protocols per a totes les situacions que puguin aparèixer, seguint les recomanacions de l’OMS.

Els nostres mutualistes de salut disposen també del xat mèdic 24/365 de Saludcat i un ampli quadre de professionals per atendre qualsevol incidència.

Les principals mesures per evitar els contagis són les habituals per aquests tipus d’infecció:  rentar-se sovint les mans, tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en esternudar o tossir i evitar compartir estris o altres objectes sense netejar-los degudament.

Cal tenir present que la infecció per coronavirus té una simptomatologia similar a la de la grip (malestar general, febre, tos), que el 80% dels casos són lleus i que les mesures d’aïllament, en general, no es deuen tant a la malignitat del coronavirus com a l’intent d’evitar-ne la propagació.

Descarrega la nota de premsa aquí

/ Actualidad / Tags: ,
ES